Lakrids by Bulow

LOVE 2022 van Lakrids by Bülow: een perfect voorjaarscadeau

Valentijnsdag komt eraan en Lakrids by Bülow heeft iets dat daar perfect bij past: de LOVE 2022-collectie. Deze speciale collectie is het ideale cadeau voor Valentijnsdag, maar ook voor Moederdag en voor elke andere dag wanneer je de liefde wilt vieren.

Lakrids by Bülow en de liefde

Je kent ze vast wel: de heerlijke bolletje van drop en chocola van het Deense merk Lakrids by Bülow. Het motto van Lakrids by Bülow is: “We make the world love liquorice.” Hun missie heeft dus alles met de liefde te maken. Geen wonder dan ze zorgen voor mooie cadeaus voor dagen als Valentijnsdag. Met heel veel passie voor vakmanschap is er weer eindeloos gewerkt aan het perfectioneren van deze snoepjes. De dropkern van de LOVE-collectie is zelfs in de vorm van een hart gegoten! Daaromheen zit een heerlijke laagjes Callebaut-chocolade. De liefde en moeite die in deze lekkernijen zitten, zijn duidelijk te proeven. De bolletjes van drop en chocola zijn verkrijgbaar in meerdere smaken.

STRAWBERRY & CREAM

Ontdek een zoete combinatie van frisse, rode aardbeien, witte room en zoete, hartvormige drop. Witte chocolade brengt het allemaal samen en garandeert een ongelooflijke smaakervaring vol echte Deense liefde. STRAWBERRY & CREAM is de LOVE-favoriet, geïnspireerd op het klassieke en populaire Deense zomergerecht aardbeien met slagroom.

FRUITY CARAMEL

Word verliefd op de verleidelijke combinatie van zoute, hartvormige drop gehuld in dulce chocolade met laagjes fruitige en prikkelende zwarte bes en krokante stukjes rauw zoethout. Knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant – dit laat je hart zeker naar meer verlangen. Voor 2022 heeft FRUITY CARAMEL een krokant suikerlaagje dat een extra textuurdimensie toevoegt.

Lakrids by Bulow
Foto: Lakrids by Bülow via Home Comfort Press

MIXED

Kun je ooit te veel liefde hebben? Vast niet. Daarom heeft Lakrids by Bülow de LOVE-smaken in één pot verzameld voor een overvloed aan liefde. Zo geef of krijg je in één keer zowel de frisse, rode aardbeien, witte room en zoete drop van STRAWBERRY & CREAM als de zoute drop gesmoord in zachte chocolade met laagjes intense zwarte bessen van FRUITY CARAMEL.

LOVE SELECTION BOX

Deze hartvormige geschenkdoos zit echt boordevol smaak en heeft alles wat je hartje begeert: het fruitige en frisse, het zoete en zoute, en de geliefde karamel. De LOVE SELECTIE BOX bevat de smaken Strawberry & Cream, Fruity Caramel, Wild Blueberry, A (The Original), D (Salt & Caramel), F (Dark & Sea Salt) en Classic (Salty Caramel). De LOVE SELECTION BOX is een product voor het hele jaar, maar in de LOVE-periode dit voorjaar zullen de twee LOVE-smaken in de box een hartvormig dropje in het midden bevatten.

Lakrids by Bülow
Foto: Lakrids by Bülow via Home Comfort Press

Dit lekkers van Lakrids by Bülow voor de liefdevolle dagen in het voorjaar is onder andere verkrijgbaar bij bol.com en natuurlijk bij Lakrids by Bülow.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.