Scandinavische weken bij LIDL

Let op: mis de Scandinavische weken bij LIDL niet!

Wat leuk, deze week en volgende week zijn het weer Scandinavische weken aan bij LIDL. Ik ben zelf niet zo van de folders (in de papieren vorm of online) en ik kom bijna nooit meer in de supermarkt omdat we alles laten bezorgen. Daarom had ik het bijna gemist. Maar ik weet nog dat we met vaderdag heerlijk Scandinavisch hebben ontbeten dankzij zo’n LIDL-themaweek. Daarom dacht ik, ik waarschuw jullie ook even, mocht je het nog niet gezien hebben.

Scandinavische specialiteiten van Sødergården

Tijdens de Scandinavische themaweken van LIDL vind je in de winkel verschillende specialiteiten van het merk Sødergården. Deze keer zie ik dat er ook Daim-chocola te krijgen is.

Wat er precies in de winkel ligt, verschilt per themaweek. Ik zag nu enkele producten die we met vaderdag ook hadden, maar ook producten die ik toen niet heb gezien.

Scandinavische weken bij LIDL
Vaderdag 2020 viel in de Scandinavische weken bij LIDL

Dit ligt er eind oktober/begin november 2020 bij LILD in de schappen:

Hartig

 • Zweedse gehaktballetjes (kilozak / in een bakje met roomsaus / in een bakje met rodebosbes-cranberryvulling)
 • zalmballetjes
 • Deense haring in saus (tomatensaus, mosterdsaus, kruidige marinade of currysaus)
 • Deense haring in glühwein
 • zalmfilet in olie (2 varianten)
 • Deense remouladesaus
 • Deense komkommersalade
 • hotdogs en hotdogbroodjes
 • skyrella (een soort mozzarella maar dan van skyr, met minder vet en meer eiwitten)

Zoet

 • kaneelbroodjes om zelf af te bakken
 • vossenbessen-/cranberry-jam
 • flinterdunne peperkoekjes
 • Daim-mini’s
 • Daim-taart
 • bakjes cheesecake met een chocoladetopping en stukjes Daim
 • biologische vlierbloesemsiroop en zwartebessensiroop
 • gevulde dropstaafjesmix (twee verschillende soorten)
 • salmiak-drop van Jahnke
 • kleine bakjes skyr (bosbes, aardbei en vanille)
 • bekertjes skyr-ijs in de smaken naturel en bosbes/vlierbes van Gelatelli
 • kleine knäckebrödjes met en zonder kaneel

Hier vind je alle producten van de Scandinavische weken bij LIDL.

Zelf hou ik heel erg van zoet (ook al probeer ik me netjes in te houden), dus de peperkoekjes en de Daim spreken me bijvoorbeeld wel erg aan. Daarnaast maakt de combinatie haring in glühwein me wel heel nieuwsgierig: zou dat nou echt lekker zijn?

Ga jij nog iets kopen tijdens de Scandinavische weken bij LIDL?

(Tip: deze Scandinavische producten vond ik nog meer bij Nederlandse supermarkten. )

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.