Lakrids by Bulow citroen

Lakrids by Bülow komt met zomerse citroendrop: LAEMON MELLOW-YELLOW

De Deense dropbolletjes met chocolade eromheen van Lakrids by Bülow zijn er nu ook in een nieuwe, zomerse smaak. Speciaal voor de zomer van 2022 hebben de dropmakers uit Denemarken namelijk de collectie LAEMON-MELLOW YELLOW ontwikkeld. Hiermee trakteer je jezelf op een doosje vol zomers geluk.

Denemarken meets Italië

De Deense drop-chocoladebolletjes doen niet alleen denken aan Denemarken, maar ook aan de Italiaanse zomer, met overal de geur van frisse citroenen. Je krijgt dan ook meteen een ultiem zomergevoel als je de Lemon-mellow yellow proeft.

Lakrids by Bulow citroen
Foto: Lakrids By Bülow via Home Comfort Press

Die zomerse citroensmaak is gecombineerd met die van Deense drop. Zo ontstaat er een bijzondere combinatie van zoute drop en het meeste verfrissende fruit: citroen. De buitenkant is gedoopt in luxe witte chocolade met room en vanille. Dat levert de perfecte balans op van zoet, zuur en zout.

Kies je cadeau

De dropbolletjes van Lakrids by Bülow zijn altijd weer een cadeautje – of je ze nu voor jezelf of voor een ander koopt. Er zijn verschillende verpakkingen, waaronder een gemengde doos met onder andere de smaak passievrucht. Deze smaak zit in de standaardcollectie van Lakrids by Bülow en vormt de perfecte zomerse combinatie met deze nieuwe limited edition LAEMON-MELLOW YELLOW.

De verkoopprijzen van de verschillende verpakkingen zijn:

  • Klein € 9,50
  • Normaal € 17,00
  • Groot € 30,00
  • Diverse cadeauverpakkingen vanaf € 25,50

Je vindt ze op de website van Lakrids by Bülow.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.