De nieuwe Koltur Chrono II van Danish Design

Heb je hem al gezien? De nieuwe Kultur Chrono II van Danish Design is een waardige opvolger van het oorspronkelijke Kultur Chrono-horloge. Dankzij enkele subtiele verschillen heeft het horloge een geheel eigen uitstraling, terwijl de basis met zijn Scandinavische uitstraling nog steeds staat als een huis.

Tip: kijk als je op zoek bent naar Scandinavische kleding of accessoires zeker even op de website van Afound. Daar vind je altijd hoge kortingen op merken als H&M, H&M Home, & Other Stories, ARKET, Monki, Weekday en COS. Zo bespaar je tot wel 70% op kleding, accessoires en schoenen. Ik heb er al een paar keer heel voordelig mooie Scandinavische kleding op de kop weten te tikken.

Van 2012 tot 2022

In 2012 bracht Danish Design de eerste Koltur Chrono uit. Het was een gigantisch succes. Het model werd gekenmerkt door het minimalistische design van de wijzerplaat in combinatie met de chique uitstraling van de edelstalen kast en het licht gebolde mineraalglas. Nu, 10 jaar later, is deze klassieker in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwde versie, de Koltur Chrono II, is iets dynamischer. De kleuren kregen een update en de leren band een wat robuustere look. Het geharde mineraalglas is nu vlak, waardoor het zicht op de wijzerplaat een ander effect toont dan bij de licht gebolde variant. De wijzerplaten zijn voorzien van een verticale brush. Kortom: de Koltur Chrono II is een weerspiegeling van de laatste trends en 10 jaar aan innovatie, maar is tegelijkertijd nog steeds trouw aan het origineel.

Foto: Danish Design via So PR

Meer over de Koltur Chrono II

De specs van de Koltur Chrono II zijn als volgt:

  • Edelstalen kast
  • Diameter: 42 mm
  • Gehard mineraalglas
  • 5 ATM/50m waterdicht
  • Leren band
  • Hoge kwaliteit chronograaf uurwerk uit Japan
  • Prijs: €199

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.