Dit zijn de nieuwe kerstspullen van Søstrene Grene in 2020

Kijk jij al uit naar Kerstmis, of moet je er nog niet aan denken? Ik zelf ben er nog niet helemaal uit. Maar er is één ding waar ik al wel naar uitkijk: de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene. Laatst kwam ik al wat foto’s tegen van de kerstspullen die vanaf oktober/november 2020 bij deze Deense winkelketen zullen liggen en ik had meteen mijn verlanglijstje klaar. Dat wordt regelmatig even naar de winkel toe, want er worden elke week weer nieuwe producten in de schappen gezet . Zit er ook iets voor jou bij?

Scandinavische kerstversiering

Heb je Scandinavië dit jaar moeten missen? Dat is dan een extra goede reden om je helemaal uit te leven met Scandinavische kerstversiering, toch? De spullen van Søstrene Grene hebben sowieso al vaak een nostalgische uitstraling en die past wat mij betreft perfect bij de laatste weken van het jaar. Wat ik extra leuk vind, is dat Scandinavische kerstversieringen vaak gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals aardewerk en papier of papier-maché.

Behalve versieringen voor in de boom zijn ook volop kaarsen en kandelaars te vinden in de winkels van Søstrene Grene.

sostrene grene kerst 2020

Afbeelding met dank aan Søstrene Grene

Voor de adventskalender

Hou je van adventskalenders? Ik ook! Maar het kan best lastig zijn om voor elke dag een leuk klein cadeautje te bedenken. Ook daaraan hebben de zussen Anna en Clara gedacht. Ik zag bijvoorbeeld kleine blikjes met daarin houten blokjes waarmee je door ze voorzichtig op elkaar te zetten een boompje kunt bouwen. En dat doet me dan weer denken aan die stapeltjes stenen die je tijdens het wandelen in Scandinavië nog wel eens tegenkomt.

Cadeaus versieren

Søstrene Grene is altijd al een goede winkel om te gaan kijken als je op zoek bent naar hobby-artikelen. Je kunt er dus ook heel goed terecht voor alles wat je nodig hebt om je kerstcadeaus mooi in te pakken: lintjes, labels, stempels en natuurlijk cadeaupapier. Het inpakpapier van Søstrene Grene is FSC®-gecertificeerd, wat betekent dat het op een verantwoorde manier wordt geproduceerd en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

sostrene grene kerst 2020
Afbeelding met dank aan Søstrene Grene

Samen bakken, koken en eten

Alles er mooi laten uitzien is één ding, maar we willen ook lekker eten met kerst. Hier thuis is de kerstvakantie echt zo’n moment waarop we er eindelijk aan toe komen om eens gezellig samen iets te bakken. Lekkere koekjes bijvoorbeeld, of een tulband zoals ik die vroeger altijd voor kerstavond bakte met mijn moeder. Ook voor het bakken vind je binnenkort weer van alles in de winkel van de zussen, zoals ‘stempels’ en uitsteekvormpjes om mooie koekjes te maken en spullen om taarten te versieren. En leuke trommels om alle baksels in te bewaren en schaaltjes om ze op te serveren natuurlijk.

sostrene grene kerst 2020
Afbeelding met dank aan Søstrene Grene

Aan tafel

En als al dat lekkers dan eenmaal klaar is, wil je met zijn allen aanschuiven aan een mooi gedekte kersttafel. Ook daarvoor vind je binnenkort van alles in de winkel, zoals een tafelkleed dat is gemaakt met behulp van gerecyclede plastic flessen.

sostrene grene kerst 2020
Afbeelding met dank aan Søstrene Grene

Wanneer zijn de kerstspullen van Søstrene Grene verkrijgbaar?

De kerstcollectie van Søstrene Grene voor 2020 bestaat uit twee delen. Het eerste deel ligt vanaf 22 oktober 2020 in de winkels en het tweede deel vanaf 19 november 2020. Dankzij de nieuwe website van Søstrene Grene kun je alle kerstartikelen eerst thuis bekijken voordat je de winkel bezoekt. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt, dus ik ga vanaf 22 oktober maar gewoon regelmatig kijken.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.