Lekker thuisblijven en je eigen ding doen met Jotex

Ken je dat gevoel? Iemand stuurt je een berichtje met de vraag of je zin hebt om af te spreken, maar eigenlijk heb je gewoon zin om thuis te blijven. En dus verzin je een leugentje om bestwil: “Sorry, ik ben echt heel druk vandaag!” Dat gevoel was de achterliggende gedachte van de campagne “Sorry I’m really busy today” van het Zweedse interieurbedrijf Jotex. Het campagneconcept is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Jotex en het wereldwijde creatieve collectief Forsman & Bodenfors Studios. Om de communicatie rond het concept te versterken, wordt de campagne breed ondersteund door content creators zoals de Zweedse Margaux Dietz en Janka Polliani uit Noorwegen.

Oost, west, thuis best!

Waarom is het soms toch zo fijn om thuis te blijven? Omdat je jouw huis helemaal kunt inrichten naar jouw eigen wensen natuurlijk! Met de pastelkleurige lakens, zachte dekens, gedurfde decoraties, stijlvolle tafelsettings en sfeervolle fauteuils van Jotex geef je jouw woning jouw eigen personal touch – van minimalistisch tot fantasierijk en van retro tot modern.

Jotex thuisblijven
Foto: Jotex via UPR

Wat denk je bijvoorbeeld van:

  • het MIAMI-hoofdbord
  • de LINJE-bedlakens
  • de THOR-vaas
  • de BOLD-fauteuil
  • of het DUVBERG-dressoir? (je vindt ze allemaal in de webshop van Jotex)

Stuk voor stuk zijn het sfeervolle items om van te genieten en te koesteren terwijl je thuis rondlummelt terwijl je doet wat je het liefste doet (en dat kan ook niksen zijn). Thuis bepaal je zelf de regels!

Moet je toch de deur uit? Eén troost: thuiskomen in een fijn interieur is ook fijn…

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.