Ronde vormen en pasteltinten bij Jotex uit Zweden

Het Zweedse woonmerk Jotex brengt elke maand meer dan 350 producten uit. Ze zijn gebaseerd op inspirerende thema’s. Voor februari heeft de stylste van Jotex de meest trendy producten uitgekozen om je huis alvast een frisse voorjaarslook te geven. Ronde vormen en zachte pasteltinten staan centraal en worden gecombineerd met een flinke dosis kleur. Pronkstuk is de DENTON-bank met bouclé-stoffering.

De DENTON-bank van Jotex

Inspiratie voor de organische, zachte vormen van bouclé-bank DENTON vond Jotex in de art déco. Om een welgevormd en toch robuust ontwerp te creëren, is DENTON bekleed met een zeer slijtvaste bouclé-stof. Het resultaat is een karakteristiek ontwerp. Het frame is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en zorgt voor een stevig zitcomfort.

Ronde vormen spelen dus een grote rol en zijn ook terug te vinden in producten als de fauteuil DORAL, hoofdbord MIAMI en spiegel HUNTINGTON. Al deze producten hebben een moderne retro-twist die een interessante dynamiek creëert in elke kamer.

Jotex februari 2022
Foto: Jotex via UPR

Pasteltinten en spiegelingen

Het multifunctionele gordijn OLGA is verkrijgbaar in een reeks mooie pasteltinten, die het licht dat door het raam valt een mooie gloed geven. OLGA is gemaakt van Europees gecertificeerd vlaslinnen, wat garandeert dat het materiaal zonder stofoverschot én zonder chemicaliën is geproduceerd.

De spiegelende bijzettafel STARLITE maakt je woonkamer helemaal af. Deze bijzettafel heeft een zeshoekige vorm en is gemaakt op een frame van FSC-gecertificeerd hout.

De nieuwe items van Jotex voor februari 2022 zijn nu verkrijgbaar en blijven het hele jaar verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.