Hygge Box

30 dagen lang Deense gezelligheid met de Hygge Box

Ik kwam laatst toch zoiets leuks tegen, dat ik het graag even met jullie wilde delen. Studio Paper heeft namelijk een Hygge Box uitgebracht. Leuk voor iedereen die graag een beetje Scandinavië in huis haalt – een beetje Deense gezelligheid, om precies te zijn. Maar wat is een Hygge Box nou precies? Dat lees je hieronder.

De dozen van Studio Paper

Studio Paper is een samenwerkingsverband van jong creatief talent, dat dozen maakt met bijvoorbeeld stickers, ansichtkaarten, notitieboekjes en andere papierwaren. Elke twee maanden komt er een nieuwe doos met een nieuw thema uit. Je kunt ze los kopen, of er een abonnement op nemen (dan ben je voordeliger uit). Ze passen bij de tijd van het jaar waarin ze verschijnen en hebben allemaal een eigen uitstraling en sfeer. Leuk om mee aan de slag te gaan en een mooie bron van creatieve inspiratie en motivatie. Als je een doos cadeau wilt doen aan een ander, kun je er ook een kaartje met een persoonlijke boodschap bij laten doen.

Wat zit er in de Hygge Box?

In december 2022 bracht Studio Paper dus de Hygge Box uit. Natuurlijk was ik als Scandinavië-fan meteen nieuwsgierig toen ik hem voorbij zag komen. Een Hygge Box? Dat klonk leuk! Wat moest ik me daarbij voorstellen? En was het nu te laat om er plezier van te hebben? Gauw even op de website kijken…

Volgens de website van Studio Paper zit de Hygge Box vol met warme, winterse knusheid. Gelukkig kunnen we die in februari ook nog wel gebruiken. Ik ben dus wel laat, maar zeker niet té laat.

Alle producten in de doos hebben te maken met het Deense begrip ‘hygge’ en zijn erop gericht om in ons dagelijkse leven ruimte te maken voor momenten van gezelligheid (of dat nu samen is, of alleen). Ze inspireren ons dus om meer hygge in ons leven te brengen.

Hygge Box
Foto met dank aan Studio Paper

Het belangrijkste product in de doos is het Hygge-boekje. Daarin staan 30 opdrachten die je helpen om een maand lang kleine beetjes hygge in je leven te brengen. Verder vind je in de doos kaarten, een stickervel en een QR-code waarmee je toegang krijgt tot online goodies van Studio Paper.

De sfeervolle ontwerpen in de Hygge Box zijn het werk van Marije van Studio Maline. Meer informatieover de inhoud van de Hygge Box en hoe je deze kunt bestellen vind je hier op de website van Studio Paper.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.