keuken van ferm LIVING

ferm LIVING maakt van je keuken je favoriete plek in huis

De keuken is in elk huis een hele belangrijke plek. Het is niet alleen de plek waar je je eten klaarmaakt, maar voor veel mensen ook een plek waar je samenkomt om samen te koken, bakken en eten. De keuken kan dus een echte comfort zone zijn. Het Deense merk ferm LIVING wil met een nieuwe collectie de keuken daarom de aandacht geven die ze verdient.

Hoogste tijd!

Bij het inrichten en hyggelig maken van ons huis blijft de keuken vaak achter. Daar staat toch vooral het praktische aspect voorop. Hoogste tijd om ook eens aandacht te besteden aan deze plek in huis als fijne plek om (samen) te zijn. ferm LIVING doet dat met accenten van steen, mondgeblazen glas en messing.

Enkele nieuwe aanwinsten in de collectie van 2021 zijn:

  • Kop en schotel & potten Inlay
  • Ripple-glaswerk
  • Curvature-grepen
  • Oli-pot

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Inlay

De Inlay-lijn is een collectie accessoires van steen die zowel praktisch als mooi zijn. Ze vallen op dankzij de mengeling van twee tinten klei, die samen een grof, marmerachtig patroon vormen. Dit patroon is voor elk item uniek. Een glossy afwerking maakt het helemaal af. De Inlay-kop-en-schotel is perfect voor een kop koffie met een broodje als ontbijt, of thee met iets lekkers in de middag. De Inlay-pot is verkrijgbaar in twee maten. Je kunt hem gebruiken om droge etenswaren in te bewaren, maar ook op je bureau misstaat hij niet.

keuken van ferm LIVING
Foto: ferm LIVING

Ripple-glaswerk

De inspiratie voor de Ripple-lijn is afkomstig van de kleine, sierlijke glaasjes die in de Franse keuken van oudsher worden gebruikt om voorafjes en kleine desserts in te serveren. De vier mondgeblazen glazen die als set verkrijgbaar zijn, hebben een opvallend geribbeld oppervlak. Je kunt de glazen ook gebruiken als deksel op de Ripple-karaf. De Ripple-lijn is verkrijgbaar in de varianten Clear en Smoked Grey.

Curvature-grepen

Curvature is serie accessoires met een natuurlijke vorm. Ze zijn met de hand gemaakt van puur, massief messing met een matte afwerking. Het stevige materiaal vormt een mooi contrast met de vluchtige, speelse lijnen. Zo vormt Curvature een zachte en functionele toevoeging aan je slaapkamer, badkamer, hal of keuken. De Curvature-greep staat goed op elke deur of lade. Omdat ze met de hand zijn gemaakt, zijn de grepen allemaal uniek van vorm.

Oli-potten

De Oli-pot is gebaseerd op klassieke olijvenpotten. Deze glazen pot is multifunctioneel: je kunt hem gebruiken om eten in te bewaren, maar ook voor de sier, bijvoorbeeld met schelpen erin of als vaas. De Oli-pot is gemaakt van 100% gerecycled glas en is extra mooi dankzij de subtiele bubbeltjes die zijn toegevoegd door opzettelijk luchtbellen te laten zitten tussen de verschillende lagen mondgeblazen glas. De grote deksel van de pot kan ook als schaal worden gebruikt. Omdat ze zowel praktisch als decoratief zijn, zijn de Oli-potten ideaal voor in een keuken met open kasten en planken.

Je vindt de artikelen van ferm LIVING onder andere bij online Scandinavische woonwinkel Nordic Nest.

Welke nieuwe items van ferm LIVING staan mooi in jouw keuken?

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Merel
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.