serie everyone but us

Kinderwens in Zweedse serie Everyone but us/Alla utom vi

Vanaf dinsdag 23 mei 2023 kun je op NPO3 kijken naar de Zweedse serie Everyone but us (Alla utom vi). De serie gaat over een jong stel dat graag kinderen wil en maar niet zwanger wordt. Everyone but us is een dramaserie, maar er zit zo te zien ook een portie Zweedse comedy in. Ik ben benieuwd!

Het verhaal van Everyone but us

De serie Alla utom vi/Everyone but us gaat over het jonge stel Hilma en Ola Wengelin (gespeeld door Alba August en Björn Gustafsson). Ze willen heel graag een kindje en doen er alles aan om die wens in vervulling te laten gaan. Terwijl zij steeds teleurgesteld worden, lijkt iedereen in hun omgeving wel zwanger te worden. En natuurlijk weet iedereen uit hun familie en vriendenkring precies wat ze zouden moeten doen om zwanger te worden. Was het maar zo makkelijk als al die ongevraagde adviezen suggereren! Intussen wegen de onvervulde kinderwens en het zware medische traject waar de twee mee bezig zijn zwaar op hun relatie en mentale welzijn.

De Zweedse serie Everyone but us is gebaseerd op de Canadese serie How to buy a baby.

serie everyone but us
Foto met dank aan NPO

Waar is Everyone but us te zien?

De Zweedse serie Everyone but us is vanaf dinsdag 23 mei 2023 te zien op NPO 3 (22.27 uur). De afleveringen zijn maar kort (ongeveer 20 minuten), maar zo te zien worden er steeds twee achter elkaar uitgezonden.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Hier kun je alvast de trailer van Everyone but us bekijken.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.