& Other Stories najaar

Dit zijn de najaarskleuren en -geuren van & Other Stories

De zomer heeft een opleving en voor een paar dagen lijkt de herfst weer heel ver weg. Maar als je vroeg opstaat of juist ’s avonds nog buiten bent, voel je dat het najaar toch echt duidelijk in de lucht zit. Gelukkig vind ik het najaar ook echt een jaargetijde om naar uit te kijken, onder andere dankzij de mooie kleuren en aardse geuren die je in het bos aantreft tijdens een herfstwandeling. Het Zweedse mode- en beautymerk & Other Stories verandert mee met de jaargetijden en introduceert nieuwe najaarskleuren en -geuren in het beauty-assortiment.

Herfstgeur: Sardonyx Fire

De geurlijn Sardonyx Fire uit het atelier in Stockholm past bijvoorbeeld uitstekend bij de herfst. De producten van deze geurlijn zijn heerlijk geparfumeerd met onder andere donkere amber, wilde vanille en een vleugje bloesem. Sardonyx Fire geeft een langdurige geur.

 • Top: guave en roze fresia
 • Midden: roos absolue, saffraan en Indische jasmijn
 • Basis: patchoeli, zwarte amber en vanilleboon

Geurlijn Sardonyx Fire van & Other Stories bestaat uit:

 • hand soap (€7),
 • hand lotion (€7)
 • hand cream (€5)
 • body wash (€9)
 • body lotion (€9)
 • body scrub (€12)
 • body soufflé (€12)
 • body mist (€15)
 • eau de toilette (€30)
 • roll-on perfume (€15)
& Other Stories najaar
Foto: & Other Stories via UPR

Make-up in herfstsferen

Het atelier in Parijs zorgt voor bijpassende make-up, zoals nagellak en lippenstift voor de herfst.

De Ruby Allure Lipstick (€19) is een satijnzachte lipstick op basis van koudgeperste Mirabelle-pruimenpitolie, die rijk is aan antioxidanten en vitamine E. De lang houdende formule laat zich moeiteloos aanbrengen en zorgt voor een zachte finish. De ingrediënten van deze lipstick zijn voor 80% van natuurlijke oorsprong.

Om het helemaal af te maken, heeft het atelier in Parijs ook een luxueuze, lang houdende nagellak met een hoogglanzende, sterk gepigmenteerde afwerking ontwikkeld (€9). De sneldrogende nagellak geeft in slechts twee laagjes een mooi dekkende kleur. Ook voor deze nagellak zijn ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruikt, met oplosmiddelen uit maïs, tarwe, cassave en suikerriet.

De herfstgeuren en -kleuren van & Other Stories zijn verkrijgbaar in de winkels, maar natuurlijk ook online.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.