Holiday Outdoor-collectie van ARKET: buiten warm, binnen knus

Naar buiten gaan is goed voor je – ook of misschien wel juist met de feestdagen. Want wat kun je suf worden van al dat binnen zitten en al dat lekkere eten! Dan is niks zo lekker als een fijne wandeling – weer of geen weer. Want je weet het, in Scandinavië zeggen ze: Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Het hoeft dan ook geen verrassing te zijn dat het Zweedse lifestylemerk ARKET met een Holiday Outdoor-collectie komt, met alles om je buiten warm te houden en het binnen knus te maken.

Tip: kijk als je op zoek bent naar Scandinavische kleding of accessoires zeker even op de website van Afound. Daar vind je altijd hoge kortingen op merken als H&M, H&M Home, & Other Stories, ARKET, Monki, Weekday en COS. Zo bespaar je tot wel 70% op kleding, accessoires en schoenen. Ik heb er al een paar keer heel voordelig mooie Scandinavische kleding op de kop weten te tikken.

De ideale kerstdag

Hoe ziet jouw ideale kerstdag eruit? Voor ons ziet het ernaar uit dat we – net als vorig jaar – kerst alleen met ons gezin vieren. Dat betekent hier thuis: rustig wakker worden en dan uitgebreid brunchen. Kerstbrood mag daarbij niet ontbreken. Maar omdat ik vlak voor kerst nog even in Zweden ben voor mijn werk, hoop ik ook wat Zweedse kerstlekkernijen mee te kunnen nemen.

arket holiday outdoor
Foto: ARKET via UPR

En dan: naar buiten. De afgelopen twee jaar is het heel goed gelukt om me te houden aan mijn voornemen om elke dag te sporten. Dat betekent voor mij twee dagen per week naar de sportschool (als die open is natuurlijk) en twee dagen per week hardlopen. De overige dagen wandel ik minstens een uur. Dat past prima in een kerstdag, dus zorg ik ervoor dat eerste kerstdag voor mij een wandeldag is. Kijken wie er met me mee loopt deze kerst…

arket holiday outdoor
Foto: ARKET via UPR

En dan mijn favoriete gedeelte van de dag: lekker met een dekentje op de bank kruipen en met het hele gezin een spelletje doen of een kerstfilm kijken. Terwijl het donker wordt, wordt het binnen alleen maar gezelliger dankzij alle kerstverlichting. Hapje en drankje erbij en ik ben helemaal tevreden.

arket holiday outdoor
Foto: ARKET via UPR

Lijkt dit ook een beetje op jouw ideale kerstdag? Dan kun je bij ARKET terecht voor outdoorkleding om buiten warm te blijven. lounge- en feestkleding voor binnen en alles om je woning helemaal knus te maken deze winter. De ARKET Holiday Outdoor-collectie is nu verkrijgbaar in winkels en op arket.com.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en blijft op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.