ARKET lanceert nieuwe Verbena-geur in de Bath&Body-serie

Het Scandinavische lifestylemerk ARKET, dat zijn hoofdkantoor in de Zweedse hoofdstad Stockholm heeft, introduceert een nieuwe geur in de collectie single-ingredient geurconcepten voor bad en lichaam. De nieuwe geur, Verbena, is helder en fris met hints van pomelo en gemaaid gras. Verbena is verkrijgbaar als handwash, bodywash, handlotion en handbalsem.

Gebaseerd op de arctische natuur

De Bath&Body-producten van ARKET worden in Zweden gemaakt met aanvullende ingrediënten die zijn gebaseerd op de arctische natuur, zoals berkensuiker, suikerbieten, bergframbozenextract en haverlipiden.

arket verbena
Foto: ARKET via UPR

Andere geurconcepten van ARKET

ARKET laat zich voor de Bath&Body-collectie inspireren door de botanische tuinen van het Internationaal Parfummuseum bij het Zuid-Franse Grasse. In deze openluchtserre zijn geurige planten en bloemen uitgezet volgens traditionele geurfamilies, met bloemen, kruiden etc. bij elkaar gegroepeerd. Deze geurfamilies gebruikt ARKET om geurconcepten te classificeren.

Tot nu toe kwamen de volgende geurconcepten uit:

  • Oakmoss
  • Vetiver
  • Geranium
  • Cade
  • Rosemary
  • Juniper
  • BaieRose
  • Neroli
  • En per 1 november 2021 dus Verbena

Je vindt de Bath&Body-lijn op de website van ARKET.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.