scandinavische winkels amsterdam sostrene grene

Ken jij de app van Søstrene Grene al?

Kun jij af en toe wel wat ideeën gebruiken voor je volgende doe-het-zelf-project? Hou jij er ook van om bezig te zijn met het maken van papieren bloemen, handgemaakte kralenoorbellen en handgebreide vesten? En ben je altijd op zoek naar kleuren, patronen en stijlen die aansluiten bij de inrichting van je huis? Dan heb je vanaf nu altijd een bron van inspiratie op zak. Søstrene Grene heeft nu namelijk een eigen app boordevol creatieve inspiratie. Ook winkelen bij de webshop van Søstrene Grene kan via deze nieuwe app.

Knutselen, tafel dekken of brood bakken

De nieuwe app van Søstrene Grene vertelt je hoe je stof kunt verven met natuurlijke materialen, papierknipsels kunt maken, origamibloemen kunt vouwen en persoonlijke uitnodigingen kunt maken. Er staan naaigidsen voor patchworkstof, breipatronen en haakprojecten in. Laat je inspireren om een feestelijke tafel te dekken, cadeaus mooi in te pakken, koekjes te versieren, brood te bakken boven een kampvuur, of om je huis te versieren met feestdagen.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Honderden projecten

De app bevat nu al honderden projecten en er komen steeds nieuwe projecten bij. Søstrene Grene staat al jaren bekend om de creatieve doe-het-zelf projecten die een grote hit zijn op de social media profielen van het merk. Deze worden nu dankzij de app nog toegankelijker. Ook ligt de focus nog meer op decoratie en trends van het moment. Maar er staan ook inspirerende video’s, recepten en artikelen in. In de app kun je ook artikelen en doe-het-zelfprojecten opslaan in je profiel, zodat je jouw favorieten altijd kunt terugvinden.

Mikkel Grene, CEO en mede-eigenaar van Søstrene Grene, is er blij mee: “Het doel van de nieuwe app van Søstrene Grene is om onze klanten te inspireren om in hun dagelijkse leven prachtige momenten te creëren vol creativiteit en bezinning. Creativiteit is een kernwaarde voor het merk en met deze nieuwe app creëert Søstrene Grene een digitale uitbreiding van de wereld van Søstrene Grene, waar we de inspiratie echt kunnen opvoeren en veel terug kunnen geven aan onze trouwe klanten die we zo waarderen. Natuurlijk is de webshop ook beschikbaar in de nieuwe app van Søstrene Grene. Het is intuïtief, makkelijk en handig om via een app te winkelen, en we zijn echt blij dat we dit vanaf nu aan onze klanten kunnen aanbieden.”

De app is nu beschikbaar in de App Store en Google Play. Als je zoekt op Søstrene Grene, vind je hem vanzelf.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.