Online kerstshoppen 2020: handverzorging van & Other Stories uit Zweden

Het ziet ernaar uit dat we onze kerstinkopen online moeten doen. Gelukkig is er nog tijd om online cadeautjes te bestellen, of je nu binnen je eigen huishouden aan kerstcadeaus doet, of anderen iets wilt opsturen om te laten zien dat je aan ze denkt. Maar wacht niet te lang, want de bezorgers hebben het druk! Om alvast wat ideeën op te doen, vind je hieronder drie mooie cadeausets met handverzorging van het Zweedse merk & Other Stories.

Sicilian Sunrise Soap Gift Set Duo

Met al dat handen wassen kunnen onze handen wel wat extra verzorging gebruiken. Deze set bevat twee populaire handverzorgingsproducten van & Other Stories:

  • 350 ml handzeep (in een fles met een pompje)
  • een reisverpakking (30 ml) handcrème

Beide hebben de geur Sicilian Sunrise, met frisse limoen, grapefruit en aalbes, zoete jasmijn, ananas en peer en warme noten van cederhout, muskus en amber.

Deze set is hier te bestellen.

Arabesque Wood Hand Care Gift Set

Deze set is op dit moment verkrijgbaar met korting. Hij bestaat uit drie verzorgingsproducten voor je handen:

  • 250 ml handzeep (in een fles met een pompje)
  • en 250 ml handlotion (ook in een fles met een pompje)
  • plus een reistube handcrème van 30 ml

De geur, Arabesque Wood, combineert frisse citroen en gember met de warme houtnoten van mos en amber.

Deze set is hier te koop.

Smudge Kit Hand Cream

Kun je niet kiezen tussen Sicilian Sunrise en Arabesque Wood? Kies dan voor deze (nu extra vriendelijk geprijsde) set met drie heerlijke minitubes van 30 ml met handcrèmes in drie geuren:

  • Sicilian Sunrise
  • Arabesque Wood
  • Riviera Postcard

Na gebruik zijn je handen zijdezacht en ruiken ze ook nog eens heel lekker.

Hier is deze set handcrèmes verkrijgbaar.

cosmetica van & other stories

Betaling en bezorging

Alle drie de sets zijn mooi verpakt en dat vind ik altijd wel zo leuk bij een cadeau dat je geeft of krijgt. Betalen in de webshop van & Other Stories kan met je betaalkaart, creditcard, Klarna en PayPal. Bezorgen op een standaard ophaallocatie in Nederland kost €4 en is bij bestellingen boven de €90 gratis. Normaal gesproken duurt het 2-3 werkdagen voordat je je bestelling in huis hebt, maar dat kan rondom de feestdagen langer zijn. Dus wacht niet te lang – het kan nu nog!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.